Behandlingar

Ansiktsbehandlingar 
I varje ansiktsbehandling ingår en hudanalys. Vi ger dig råd och tips om hur du kan sköta din hud på bästa sätt.

Ansiktsbehandling klassisk 60 min
En rengörande och uppfräschande klassisk ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov med en djupgående hudanalys. Rengöring, peeling, portömning, aktiv ampull, massage, mask och avslutande creme ingår. En bra behandling som anpassas för just din hudtyp.

Ansiktsbehandling lätt 25 min
En kortare uppfräschande ansiktsbehandling med rengöring, peeling och avslappnande massage och avslutande mask (portömning ingår ej)

Ansiktsbehandling Lyx 90 min 
En lyxigare behandling med portömning och en längre massage inkluderande hårbottenmassage. Brynplockning och hand peeling och massage av händerna ingår.

Ögonbehandling 30min
I samband med annan behandling 195kr
En revolutionerande behandling med Plantstamceller som väcker liv i det ömtåliga ögonpartiet. Rynkor och linjer minskar, påsar dämpas och fastheten ökar. Rengöring, lift-Eye mask, Micro lätt massage med stimulerande A-vitamin serum, innan ögon-och läppcremen

Face de Lux 120 min 
Lyxig lång avkopplande behandling med riktig genomgång i hela kroppen. Behandling innehåller klassisk ansiktsbehandling, frans och bryn färgning, ryggmassage , scalpmassage och manikyr. Uppdelas ej.

Kavitation peeling -ultraljudsbehandling 50 min

Kavitation är en smärtfri, djup hudrengöring med ultraljudsvibration, som möjliggör att noga avlägsna överskott av talg från porer och hårsäckar, bli av med keratiniserad överhud, finnar, pormaskar och bakterier. Den ger smidig och regenererad hud, förbättrar mikrocirkulation, verkar desinficerande.

Behandlingen rekommenderas särskilt för mycket känslig, len, tunn hud, som är utsatt för irritation och utvidgade blodkärl, svårläkt, och även som en icke-invasion rengöring av hud som är utsatt för finnar, akne och fett. Denna behandling resulterar i en effektiv exfoliering av död överhud och avslöjande av yngre hudskikt som är fri från döda celler, överskott av talg, bakterier och giftiga ämnen, och även rester av kosmetika. Hud som är förberedd på så sätt är klar för bättre absorption av preparat.

Effekter

 • Synligt smidig och mjuk hud.
 • Mer öppna porer och hårsäckar.
 • Desinficerad (bakterier och mikrober avskiljs).
 • Huden kan få en lätt rodnad som försvinner efter några eller flera minuter.

Vi rekommenderar
5-7 behandlingar, var tredje vecka
För att bibehålla effekten: 1 behandling en gång i månaden

Diamant microdermabrasion 60-90 min 

Microdermabrasion rekommenderas särskilt för personer med grov, valkighud, med akneärr grova pormaskar. Behandlingen bygger på avlägsnandet av ytskikten i överhuden med diamanthuvud. I praktiken går det till på så sätt att kosmetologen för behandlingsapparatens metallmunstycke över hudytan. Detta munstycke suger in den valkiga överhuden.

Behandlingen är helt smärtfri, man kan uppleva en mild stickande känsla i huden. Direkt efter behandlingen kan huden bli lite röd. Efter en serie av behandlingar (3-5 behandlingar var 3:e vecka) kommer huden att vara slät.

3-7 behandlingar, var 3:e vecka
För att bibehålla effekten: 1 behandling var 5:e vecka

Behandlingsschema

borttagning av makeup, microdermabrasion, serum , mask, ansiktsmassage, kräm

Biverkningar efter microdermabrasion:

 • känsla av stickningar, sveda, klåda – symptomen försvinner snabbt
 • överkänslighet på huden
 • erytem som varar normalt upp till 24 timmar, det hindrar inte att sätta på makeup eller aktivt utföra dagliga aktiviteter
 • hos personer som tar aspirin och icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel kan petekier förekomma (de kan kvarstå i 3 dagar).

Efter behandlingen skall du:

 • undvika att sola under de första 48 timmar efter behandlingen
 • på dagen rekommenderar vi att använda krämer med UV-filter minst 25
 • undvika att simma i klorerat vatten (pool) i 48 timmar efter behandlingen
 • dricka en ökad mängd mineralvatten
 • efter behandlingen behåller vi en särskild hygien på det behandlade området
 • skrapa inte den eventuellt fjällande huden

Vi följer strikt de enskilda rekommendationerna

Färgning Av Fransar Och Bryn
Hos oss kan man boka färgning av fransar och bryn, en helt ofarlig behandling som förstärker färgen på dina bryn och fransar.
Vi kan erbjuda ett antal olika färger som ger dig alltifrån en diskret nyans skillnad till riktigt mycket färg, ofta blandar vi färgerna för att få fram rätt nyans till varje kund. Vi arbetar med Refectocils produkter och effekten av behandlingen brukar hålla i snitt 4 veckor på brynen och 6 veckor på fransarna, men detta kan variera från kund till kund.
Om du bär linser rekommenderar vi dig att plocka ut dessa innan behandlingen och använda glasögon efteråt en stund. Tänk också på att gärna undvika vattenfast mascara inför behandlingen, då denna make-up ofta måste tvättas av med olja. Detta kan ge ett sämre resultat av färgningen.
I behandlingen ingår också formning av bryn som utförs med vaxning eller klassisk plockning med pincett. Har du eksem i området på eller kring ögonen så kan det vara vettigt att avvakta tills irritationen lagt sig. Vid ögoninflammation behandlar vi inte förrän ögonen är symptomfria.

Ögonfranspermanent (böjning)
Den här behandlingen går ut på att permanent böja upp dina fransar så att de håller sig uppe, vare sig du sminkar dig el låter bli så sitter den här böjen i ca 6-10 veckor! Vi lägger upp dina fransar på en spole och använder oss därefter av en mild permanent produkt , som böjer och sedan fixerar fransarna i det läget. Spolarna finns i ett antal olika storlekar och väljs ut beroende på din franslängd.
De flesta väljer att färga fransar och/eller bryn direkt efter permanenten, då ingår även formning av bryn.
Använder du kontaktlinser så råder vi dig att plocka ur dessa innan behandlingen. Undvik gärna vattenfast mascara innan behandling då denna typ av make-up ofta måste tvättas av med olja, detta kan nämligen påverka resultatet av permanenten negativt.
Lider du av eksem runt ögonen så kan det vara olämpligt att göra denna behandling, vänta gärna tills irritationen lagt sig. Har du en ögoninflammation så är du välkommen att göra behandlingen när du är helt symptomfri.

Kroppsbehandlingar

Scen Tao massage

Scen betyder doft och Tao betyder vägen. En topp till tå behandling med varma lavastenar, akupressur, väldoftande aromoljor och spec. serum ger en otroligt avslappnande upplevelse.
Lavastenarna – som är varma – hjälper mot verk i muskler och leder. Värmen och energin från stenarna ökar tillsammans med massagen cirkulationen i kroppen. Under behandlingen vi går lätt ansiktsbehandling.
Energiflödet stimuleras och du blir väldig avslappnad. En riktig anti-stress behandling som passar alla. Upplevelse för kropp och själ.

Vaxning
Hos os kan du boka vaxning av båda kropp och ansikte. För att få ett så bra resultat som möjligt bör håren inför en vaxning vara ca 5mm långa. Man bör inte ha solat solarium eller legat i solen samma dag som vaxningen ska utföras. Efter en vaxning bör man undvika dusch- crème, Body lotion, ansiktskrämer och make-up crème (dvs foundations och concealers, obs: gäller ej högkvalitativ mineral make-up) i ett dygn . Man bör ej heller sola, bada i klorvatten eller basta på 3 dygn, detta är för att huden ska få tillfälle att återhämta sig utan att riskera inflammationer i hårsäckar o. dyl. Vi rekommenderar alltid kunder att använda Aloe Vera gel efter vaxning. Vi använder ett mild azulen vax till behandlingar.

Fotvård-himmelska fötter
Bokar du en fotvård hos oss så ingår borttagning av förhårdnader, vi filar till fötterna och klipper naglarna sedan följer rengöring och putsning av nagelbanden. Som avslutning gör vi en skön fotmassage.
Önskas lackning av naglarna så går det utmärkt att få .Behandlingen pågår i ca 60 min. En genomgång av fötterna är skönt och ngt som de flesta av oss behöver! Vi utför INTE medicinsk fotvård, har man medicinska problem med sina fötter så får man söka sig till en medicinsk fotvårdare.

Manikyr
Rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. Naglar och nagelband blir vackra och välformade. Polering av nagelplatta, skön massage och lackning ingår

Manikyr SPA
För dig som vill ha det lilla extra. En underbart vårdande skönhetsbehandling. Speciellt bra för dig med torra naglar och händer. Polering av nagelplatta, peeling och skön hand och arm massage samt inpackningsmask och lackning ingår. Allt med välgörande spa- produkter.

Öronhåltagning
Vi arbetar med Blomdahls håltagningsprodukter som finns i både plast och titan. Dessa material är mycket allergisäkra . Vi utför vanlig öronhåltagning med hålpistol.
Vi tar inte hål högre upp i örat där vävnaden består av brosk, önskas sådana hål eller annan piercning så rekommenderar vi dig att ta kontakt med en välutbildad piercare.
Att tänka på när man tar hål i öronen : Pilla ej på dina nytagna hål utan att noggrant ha tvättat händerna först. Bada ej i klorerat vatten på ca 6 veckor. Sätt gärna upp ett långt hår så att örat får “luftas” ordentligt. Försök att inte sova liggandes på sidan. Undvik mkt och starka hårstylingprodukter nära örat. Tvätta två gånger per dagen endast med rekommenderade efterbehandlingsprodukter. Dessa förhållningsregler hjälper dina nya hål att läkas så fint som möjligt och minimerar risken för infektioner.